Voor de COVID pandemie hebben wij een all-in-one desinfectie station gecreëerd. Dit all-in-one product was een houder voor tissues en desinfectiemiddel, inclusief een ophangsysteem. Het product bestond uit plastic met een aluminium frame.

In ons proces ontwikkelede we meerdere verschillende plastic prototypes, zodat we het beste design en mechanische structuur konden bepalen. In een later stadium hebben we geëxperimenteerd met de coating, zodat we een beeld konden krijgen van het uiteindelijke product voor massa productie. Ook hebben we de CNC gebruikt om te experimenteren met hout, om te zien of dit product er interessant uit zag met dit materiaal.

Vele renders, designs en prototypes waren gemaakt. Hiernaast zie je een tijdlijn van de prototypes. Als je van dichtbij kijkt zie je duidelijk het verschil tussen robuust printen en het uiteindelijke gladde product door spuitgieten.

Wilt u ook zo veel mogelijk betrokken worden bij het ontwikkelingsproces? Neem dan contact met ons op, dan werken we samen aan het perfecte ontwerp en product.